LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gewijzigde verkeersituatie oostelijke op- en afrit Waalbrug

Dinsdag 12 Maart 2013 | reacties 1
waalbrugjan-derwig

Voor de bouw van de Verlengde Waalbrug wordt parallel aan de Prins Mauritssingel een tijdelijke omleiding gemaakt in de vorm van een verkeersdijk. Voor de aanleg van deze dijk verdwijnt  deze week de op- en afrit aan de oostzijde (Bemmelse kant) van de Prins Mauritssingel (het ‘oortje’).
 

Auto’s die vanaf de Waalbrug staduitwaarts (in noordelijke richting) rijden, nemen vanaf vrijdag 15 maart de afslag naar de nieuwe tijdelijke weg richting Bemmel. Deze verbindt de Prins Mauritssingel met de Steltsestraat. Het is niet meer mogelijk om naar de Prins Mauritssingel in noordelijke richting te rijden via de Bemmelsedijk. Het verkeer moet ook hiervoor gebruik maken van de tijdelijke weg.
 

Fietsers die vanaf de Waalbrug staduitwaarts rijden, nemen vanaf zaterdag 16 maart ook de nieuwe afslag op de Prins Mauritssingel naar Lent. Het tijdelijke fietspad komt uit op de Tuinstraat. Fietsers mogen overigens ook gebruik maken van de tijdelijke weg naar Bemmel.
 

De Bemmelsedijk blijft opengesteld voor alle verkeer van en naar de Oosterhoutsedijk en naar de Waalbrug.

 

De bouw van de verlengde Waalbrug is nodig vanwege de aanleg van de nevengeul in Lent. Meer informatie www.ruimtevoordewaal.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Paul (dinsdag 12 maart 2013)

Dit klinkt als een doordacht plan, waarbij ook goed rekening is gehouden met fietsers.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media