LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gewijzigde openingstijden informatieboot ‘Nijmegen omarmt de Waal’

Maandag 14 Juli 2014 | reacties 0
rondleiding

De informatieboot ‘Nijmegen omarmt de Waal’  krijgt  gewijzigde openingstijden.  Met ingang van 21 juli is de boot op dinsdag, woensdag en donderdag alleen nog maar open voor groepen  op afspraak. Op zaterdagen en zondagen tussen 13.00 en 17.00 uur is het informatiecentrum aan de Waalkade open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de grote waalprojecten in Nijmegen. De informatieboot ligt aan de Waalkade, tegenover het casino.


Sinds de opening in maart 2012 hebben al bijna 26.000 mensen uit Nijmegen en omgeving, uit binnen- en buitenland het informatiecentrum  bezocht. De praktijk leert dat individuele bezoekers vooral in de weekends een kijkje komen nemen. Op werkdagen worden vooral groepen op afspraak ontvangen; in de eerste helft van 2014 alleen al kwamen er zo’n  200 groepen. Om tijd en inzet van medewerkers mensen zo efficiënt mogelijk  te gebruiken, worden de openingstijden aangepast. Wie op dinsdag, woensdag of donderdag met een groep wil komen kan een mail sturen naar nijmegenomarmtdewaal@nijmegen.nl.
 

Voor individuen die een rondleiding willen door het projectgebied van Ruimte voor de Waal is er iedere laatste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur een rondleiding. De start is in het bouwinformatiecentrum Griftdijk Zuid 1 in Lent. Aanmelden via nijmegenomarmtdewaal@nijmegen.nl.

 

Vierdaagseweek
Tijdens de komende vierdaagseweek zijn er extra openstellingen. Het Informatiecentrum is dan voor iedereen geopend van maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur. Het weekend na de vierdaagse is de infoboot gesloten.
 

Nijmegen omarmt de Waal

Beide oevers van Waal zijn de komende jaren volop in ontwikkeling. De komst van de nieuwe stadsbrug De Oversteek, de ontwikkeling van de Waalsprong, de dijkverlegging bij Lent, de ontwikkeling van het Waalfront in Nijmegen-West en de face-lift van de Waalkade maken dat de rivier in de toekomst niet langer langs, maar door Nijmegen stroomt: ‘Nijmegen omarmt de Waal’. 
Meer informatie op www.nijmegen.nl/nodw

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media