LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Geef zelf uw woning vorm in project Libertad

Donderdag 9 Oktober 2014 | reacties 0
1414-waalsprong-schets-h-081014

Aan de Valenciastraat straat zal een bijzonder projecten worden ontwikkeld. Niet door Jan Oosterhout Ontwikkeling alleen, maar samen met de toekomstige bewoners.

 

Kenmerkend voor alle kavels is de royale diepte van minimaal 30 meter. Op basis van een globale planopzet en een voorlopig ontwerp van de woningen krijgt u de gelegenheid om uw eigen woning vorm te geven. Voor een prijsindicatie kunt u uitgaan vanaf € 210.000 voor een rijwoning en € 300.000 voor een halfvrijstaande woning.

 

Vanzelfsprekend zorgt ontwikkelaar Jan Oosterhout voor voorbeelden om inspiratie op te doen en helpen zij u bij het maken van keuzes. De aannemer zorgt er bovendien voor dat die keuzes financieel inzichtelijk blijven. Samen bouwt u met hen niet alleen een huis, maar vooral een eigen thuis.

 

Presentatie op Woonbeurs Waalsprong

Belangstelling? Voor meer informatie en inschrijven bent u van harte welkom op de Woonbeurs Waalsprong op 11 oktober 2014 in Thermion in Lent. 
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media