LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Geannuleerd: inloopbijeenkomst transformatorstation

Vrijdag 13 Maart 2020 | reacties 0

 

De inloopbijeenkomst die gepland staat op maandag 16 maart over het bestemmingsplan voor het transformatorstation gaat niet door. Dit is vanwege de gister aangescherpte adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) rondom evenementen en bijeenkomsten en sociale contacten. De gemeente Nijmegen neemt deze adviezen uiteraard ter harte.

 

Op dit moment is nog onduidelijk of de inloopbijeenkomst op een later moment tijdens de periode van terinzagelegging (tot 23 april) kan plaatsvinden. Als de bijeenkomst wordt verzet, dan ontvangen belanghebbenden een nieuwe uitnodiging, en zal ook op deze site een nieuw bericht daarover worden geplaatst.

 

Informatie over het transformatorstation

Wellicht heeft u vragen over de plannen voor het transformatorstation, het nieuwe bestemmingsplan en/of de procedure. Daarom staat op www.nijmegen.nl/transformatorstation meer informatie. U kunt het ontwerp-bestemmingsplan zelf digitaal inzien op de landelijke website voor ruimtelijke plannen. Ook ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de informatiebalie van de Stadswinkel van de gemeente Nijmegen en bij het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion in Lent).

 

Zienswijzen

U heeft de gelegenheid om te reageren op de plannen tot donderdag 23 april 2020. U kunt een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad Nijmegen:

 

Gemeenteraad Nijmegen

T.a.v. de afdeling Stadsrealisatie (bureau SR30)

Postbus 9105

6500 HG Nijmegen

 

Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via de site van de gemeente Nijmegen (klik door naar 'Indienen zienswijze'). Inloggen met DigiD of voor bedrijven met eHerkenning is hierbij verplicht.

 

Vragen

Heeft u nog vragen over het project, dan kunt u ons mailen: transformatorstation@nijmegen.nl. Als u daarbij ook uw telefoonnummer vermeld, kijken wij of we uw vragen het beste via mail of telefonisch kunnen beantwoorden.

 

Lees hier de eerdere aankondiging van de inloopbijeenkomst.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media