LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Fietspad Griftdijk deels afgesloten

Dinsdag 21 April 2020 | reacties 3
werk-in-uitvoering

Het fietspad aan de Griftdijk is van dinsdag 28 april tot en met donderdag 7 mei in noordelijke richting deels afgesloten. Tussen de rotonde Keizer Hendrik VI-singel/Oude Groenestraat en rotonde Stationsstraat worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. 

 

Tijdens de afsluiting wordt er ter hoogte van twee plekken asfalt aangelegd op het fietspad van de Griftdijk. De eerste locatie is dichtbij de rotonde met de Keizer Hendrik VI-singel, daar wordt het huidige fietspad verbreed. De tweede locatie is in het midden van het beschreven deel van de Griftdijk, daar wordt het fietspad verhoogd. Beide werkzaamheden zijn ter voorbereiding van de ontsluiting van de wijk Zuiderveld. In onderstaande kaart zie je waar de werkzaamheden precies plaatsvinden (klik op de afbeelding voor een grotere weergave). 

 

Fietsers 

Fietsers worden omgeleid via het fietspad in tegengestelde richting. Door middel van borden wordt aangegeven dat fietsers van de andere fietsstrook gebruik moeten maken. Het fietspad aan de westzijde van de Gritdijk is tijdens de werkzaamheden dus  tweerichtingsverkeer. De rijbaan voor auto's blijft gewoon open. 

 

afsluiting griftdijk Vragen? 

Neem dan telefonisch of per mail  contact op met het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Je kunt voortaan ook met ons chatten via Waalsprong.nl. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Ch Meijers (zaterdag 25 april 2020)

En wanneer staat het opnieuw asfalteren van de rijbanen tussen deze rotondes op de planning, het huidige wegdek is in zeeer slechte condities?

erik (zaterdag 25 april 2020)

het asfalt tussen beide rotondes zo dusdanig slecht, dat je er bijna je auto eraan kapot rijd. Eigenlijk zou dit stuk met spoed volledig opnieuw geasfalteerd moeten worden, dus geen half werk.

Redactie Waalsprong (donderdag 30 april 2020)

Bedankt voor uw reactie. Op dit moment is het bij ons niet bekend of reparatie van het wegdek op de planning staat. We gaan uw reactie doorgeven aan de juiste collega’s.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media