LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Fietsbrug Snelbinder tijdelijk dicht

Dinsdag 31 Juli 2012 | reacties 0
bruggenloopsitei

Door werkzaamheden is de Snelbinder, de fietsbrug langs de spoorbrug over de Waal, afgesloten van vrijdag 10 augustus 07.00 uur tot en met zondagmiddag 19 augustus 12.00 uur. Het gedeelte tussen de trapopgang Oosterhoutsedijk en de entree van de fietsbrug aan de zijde van het centrum is wel geopend voor voetgangers. Fietsers, bromfietsers en invaliden worden ter plaatse met borden omgeleid.

 

In de genoemde periode wordt het noordelijk deel van de Snelbinder in Lent verlegd en verlaagd. Hiertoe worden de brugdelen verwijderd, wordt een grondlichaam aangebracht en worden brugdelen hierop teruggeplaatst. Aanpassing van het Lentse gedeelte van de Snelbinder is nodig in verband met de nieuwbouw van treinstation Nijmegen Lent. In de toekomst eindigt de Snelbinder naast het nieuwe station dat eind 2013 wordt opgeleverd. De Snelbinder maakt onderdeel uit van het RijnWaalpad, de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media