LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Fiets mee met de Wijkschouw Lent

Dinsdag 6 Juni 2017 | reacties 2
dsc0130

Op zaterdag 17 juni a.s. gaan we van 10.00 – 12.00 uur weer op de fiets door Lent voor de wijkschouw. Als bewoner van Lent kent u de wijk als geen ander en heeft u een eigen beleving van uw leefomgeving. Daarom vindt de gemeente uw mening belangrijk. Fietst u mee?

 

Heeft u goede ideeën of waardevolle tips over bijvoorbeeld de toegankelijkheid van de wijk of het onderhoud van straten, plantsoenen en pleinen? Fiets dan mee met de wijkschouw!

 

Aanmelden

Aanmeldent kan tot 16 juni via e-mail of via 024 – 329 80 68. Geeft u dan ook meteen even door wat uw specifieke aandachtspunt, idee of wens voor de wijk is. Dat kan natuurlijk ook als u niet meefietst. We verzamelen vanaf ca. 9.45 uur bij Voorzieningenhart De Ster, ingang Queenstraat 37b. Graag tot dan!

 

N.B. Kleine gebreken in de openbare ruimte en meldingen over onkruid en hondenpoep worden niet meegenomen in de schouw. Deze kunt u melden bij de Bel&Herstellijn, via de app, telefoonnummer 14 024 of  www.nijmegen.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Ben Kobossen (dinsdag 06 juni 2017)

Betreft toegang tot Boterbloem via visveldsestraat waarom is dit afgesloten als de gemeente de nu bestaande verbinding afsluit met paaltjes en alleen toegang geeft voor fietsers en voetgangers dan kan alleen het verkeer van de Boterbloem wat niet veel verkeer is linksaf en is er geen sluipverkeer van de achterliggende wijk aanwezig en kunnen de hulpdiensten sneller in de Boterbloem zijn

Redactie Waalsprong (woensdag 07 juni 2017)

Geachte heer Kobussen, Dank voor uw reactie. Wij geven uw opmerking door aan de wijkregisseur. Evt. aanvullende opmerkingen, of reacties van andere lezers kunnen rechtstreeks gemeld worden via het e-mailadres dat in het bericht genoemd is.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media