LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Festival de Oversteek viert tiende editie met ‘jubelboek’

Dinsdag 14 Augustus 2018 | reacties 0
logo-festival-de-oversteek-2018

Dit jaar is Nijmegen-Noord voor de 10e keer op rij het decor van festival De Oversteek. Tijdens deze jubileumeditie kan iedereen de eerste twee zondagmiddagen van september (2 en 9 september) genieten van muziek, theater, dans, literatuur, beeldende kunst en kindervoorstellingen. Optredens vinden plaats in en op ‘vertrouwde’ cultuurhistorische (natuur)locaties, zoals dijkhuisjes, boerenschuren en boomgaarden, maar ook in nieuwere stukjes Waalsprong, zoals Het Bastion en het nevengeulgebied.

 

Ter gelegenheid van de tiende editie geven de mensen van De Oversteek een uniek ‘jubelboek’ uit. Hierin staan interviews met gastheren en -vrouwen van festivallocaties, artiesten, bezoekers en medewerkers. Ook is een rijke collage opgenomen met de meest mooie foto's van de afgelopen jaren. Het boek biedt niet alleen een leuk inkijkje in tien jaar festivalgeschiedenis, maar laat ook zien hoe de Waalsprong zich stap voor stap ontwikkelt tot volwaardig stadsdeel.

 

Het jubelboek verschijnt in een exclusieve oplage van 300 stuks en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. U kunt het boek reserveren voor de speciale jubileumprijs van € 10,- door een mailtje te sturen naar info@festivaldeoversteek.nl, o.v.v. 'Jubelboek'. In combinatie met een passe-partout voor het festival betaalt u slechts € 7,50 voor het boek. Het jubelboek is ook verkrijgbaar bij Dekker v.d. Vegt (Marikenstraat 29) en Pompstation Stroom (Vossenpelssestraat 16, Lent).

 

Meer programma informatie is te vinden op www.festivaldeoversteek.nl 

 

Op onze Facebookpagina staat een leuk interview met de familie Janssen; trouwe bezoekers van festival de oversteek!

 

jubelboek

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media