LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Festival De Oversteek op de Lentse Oeverspelen

Maandag 20 Juli 2015 | reacties 0
poster-2015

Op zondag 6 september presenteert Festival De Oversteek een bijzonder programma op de Lentse Oeverspelen. Het is tevens het startschot van de fysieke kaartverkoop van Festival De Oversteek, dit jaar op 13 en 20 september.

De Lentse Oeverspelen
De Lentse Oeverspelen is sinds jaar en dag hét event van Lent. Op 6 september wordt tussen 12.00 en 18.00 uur voor de elfde keer het culturele seizoen aan de noordkant van de Waal geopend met een gratis toegankelijke kunstmarkt met vele sport- en spelactiviteiten. Dit jaar is Festival De Oversteek van de partij in de Schuur van Henk, backstage bij Café De Zon. Optredende artiesten zijn Daniel Cane & The Rebellion (muziek) en Niels Terhalle & Lärmschutz (muziektheater/performance).

Start fysieke kaartverkoop Festival De Oversteek
Tijdens de optredens in de Schuur van Henk zijn kaarten te koop voor Festival De Oversteek, dat dit jaar plaatsvindt op twee zondagmiddagen: 13 en 20 september. Ook zijn programmaboekjes te verkrijgen. Kaarten voor een losse zondag kosten € 10,- en een passe-partout kost € 17,50.

 

Bijzondere locaties

Festival De Oversteek is muziek, theater, dans, literatuur en meer op bijzondere locaties aan de noordkant van de Waal bij Nijmegen. Met dit jaar zo’n dertig optredens en voorstellingen op vijftien locaties verspreid over twee zondagen: 13 en 20 september. Optredende artiesten zijn onder meer Rick de Leeuw, Anne Soldaat en zZz. Het volledige programma staat op de website van Festival De Oversteek

Festival De Oversteek op de Lentse Oeverspelen
Zondag 6 september
De Schuur van Henk, (achter) Café De Zon, Oosterhoutsedijk 16, Lent


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media