LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Festival De Oversteek: koop nu je kaarten

Maandag 8 Augustus 2016 | reacties 0
logo-festival-de-oversteek

Op 4 en 11 september vind het Festival De Oversteek plaats in de Waalsprong. Het festival is een cultureel avontuur aan de oevers van de Waal. Kaarten zijn nu online beschikbaar.

 

Festival De Oversteek is dit jaar een uniek stuk festivalterrein rijker: het rivierpark. Het bestaat uit het eiland Veur-Lent, de Spiegelwaal en de kade Lentse Warande.

 

Tijdens de twee dagen geniet je van muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst op cultuurhistorische en groene locaties aan de Waal in de Waalsprong. Maak een wandeling of fietstocht door een prachtig rivierenlandschap of proef heerlijke streekproducten uit de boomgaard. Ook voor kinderen is er vanalles te beleven.

 

Locaties

Zondagmiddag 4 september is het festival op acht locaties ten westen van de Waalbrug. Op 11 september doet Festival De Oversteek veertien locaties oostelijk van de Waalbrug aan. Voor het eerst zijn er ook voorstellingen en een beeldende kunstroute op stadseiland Veur-Lent.

 

Programma en tickets
Wil je meer weten over het programma van deze dagen of direct je tickets kopen? Ga dan naar www.festivaldeoversteek.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media