LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Festival De Oversteek dit jaar op 6 september

Maandag 24 Augustus 2020 | reacties 0
11764291634121073488396113544198347295814213n

Dans, theater, muziek, beeldende kunst en nog veel meer op zo'n 20 locaties in de Waalsprong. Festival de Oversteek organiseert op 6 september 2020 alweer de twaalfde editie op rij. Dit keer volledig coronaproof, op 1,5 meter én lekker in de buitenlucht. 

 

Op verschillende locaties in de Waalsprong, waaronder Warmoes Historische Tuin, Stroom, verschillende plekken aan de Waal en bij Fabrikaat kun je genieten ven kunst en cultuur. Ook dit jaar vind je er weer Expeditie Noord, een plek waar jonge talentvolle kunstenaars hun werk presenteren gedurende het festival. 

 

Ook vind je er theater, comedy en dans. Voor jong én oud zijn er verschillende activiteiten. Zo neemt verhalenverteller Paul Groos je mee met zijn verhalen op reis. Hij vertelt voor kinderen en volwassenen en alles daartussen. Liever iets actiever bezig na al de maanden thuis zitten? Doe dan mee hoelahoepen met La Loop! 

 

Tickets kopen? 

Tickets kosten € 20 en daarvoor mag je vijf voorstellingen bezoeken. Tickets koop je via de website van Festival De Oversteek

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media