LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Feestelijke opening Jan Linders in Lent

Dinsdag 10 Oktober 2017 | reacties 0
1008janlinders1small

Op woensdag 11 oktober om 9.00 uur is de feestelijke opening van de nieuwe winkel van Jan Linders in Lent. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

 

Afgelopen oudjaarsnacht werd de supermarkt Jan Linders in Lent getroffen door een brand. Door de enorme schade werd de winkel gesloten en werd een tijdelijke noodwinkel ingericht direct naast het oude pand.

 

Op dinsdag 10 oktober sluiten om 16.00 uur de deuren van de noodwinkel. Op 11 oktober om 9.00 uur is er een feestelijke opening in de grandioze nieuwe winkel aan de Frankrijkstraat 1. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Voor de eerste 100 klanten is er een mooie bos bloemen.

 

Kijk voor meer openingsacties op de facebookpagina van de Jan Linders in Lent.

 

Diner voor twee

Het Ketelhuis in Lent, een nieuwe horecagelegenheid in Lent, koppelt ook een mooie actie aan de opening. Lever kassabon met e-mailadres in bij de kassa van Jan Linders Lent en maak kans op een diner voor twee.  Het Ketelhuis opent haar deuren begin november. Kijk voor meer info op janlinders.nl/lent.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media