LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Er wordt gewerkt aan de Griftdijk

Zondag 1 Januari 2023 | reacties 0
italiestraat-griftdijk-noord

Tussen 9 januari en 3 februari 2023 zijn er werkzaamheden aan de Griftdijk Noord tussen rotonde Italiëstraat en de kruising met de Margaretha van Mechelenweg. De nieuwe wijk Koudenhoek Zuid (Lentelijn) wordt dan aangesloten op de Griftdijk Noord.

 

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, gelden de volgende maatregelen:

- Fietsers blijven in beide richtingen gebruik maken van de Griftdijk Noord. Fietsers vanuit het zuiden rijden tijdelijk over de rijbaan.

- Bussen en overig gemotoriseerd verkeer rijden om via de Italiëstraat.

- De parallelweg aan de westzijde van de Griftdijk Noord blijft toegankelijk voor gemotoriseerd vervoer. Hierdoor blijven alle woningen en bedrijven aan de Griftdijk Noord bereikbaar.

 

Buslijn 331 kan tijdens de werkzaamheden de normale route blijven rijden. Buslijn 3 en 14 worden omgeleid via de Italiëstraat. De halte ‘Lent, Dijkstraat’ vervalt daardoor tijdelijk.

 

Meer werkzaamheden

Ook op andere locaties aan de Griftdijk zijn er werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn nodig om de nieuwe wijken in Nijmegen Noord op de Griftdijk aan te sluiten en van stroom te voorzien. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting half februari afgerond. Door onvoorziene omstandigheden, zoals slecht weer, kunnen werkzaamheden langer duren dan gepland.

 

We proberen overlast zo veel mogelijk te beperken. Daarom is er voor gekozen om de werkzaamheden zo veel mogelijk tegelijktijdig en/of aansluitend uit te voeren.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media