LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Eerste wandeltocht Lingezegen

Maandag 20 April 2015 | reacties 0
logo-lingezegen-met-pay-off-kleinst

Op zondag 28 juni, tijdens de Dag van Park Lingezegen, vindt de eerste editie van Wandeltocht Lingezegen plaats. Een route van 5, 10 of 15 kilometer voert de wandelaar door het mooie deelgebied De Woerdt in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen. Een ontspannen kennismaking met het park voor het hele gezin, een mooie tocht voor de geoefende wandelaar!

 

De Wandeltocht Lingezegen is onderdeel van de Dag van Park Lingezegen. Op deze dag kan iedereen kennismaken met de ondernemers van Park Lingezegen via workshops, proeverijen, demo’s en rondleidingen. Het thema van de Dag van Park Lingezegen 2015 is ‘Goed eten & drinken in Park Lingezegen’. De Wandeltocht Lingezegen brengt de wandelaar langs verschillende activiteiten van deze dag.

 

Vanuit de Waalsprong kunt u profiteren van alles wat Park Lingezegen te bieden heeft. Dit mooie gebied in de achtertuin van de Waalsprong biedt verschillende landschapservaringen. Dichtbij is vooral het deel 'De Woerdt, direct ten oosten van het dorp Lent. 

 

Praktische informatie
De wandeltocht vindt plaats op 28 juni 2015 van 11.00 tot 16.00 uur. Start- en finishpunt is Restaurant Sprok, Waaldijk 9, Bemmel.
De organisatie vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom rijdt tussen station Nijmegen Lent en Restaurant Sprok van 10:00 tot 13:00 uur en 16:00 tot 18:00 uur een Zonnetrein om wandelaars te vervoeren. Op de fiets of te voet komen kan natuurlijk ook!

 

Meedoen?
Inschrijven voor de Wandeltocht Lingezegen kan via www.parklingezegen.nl Deelname is gratis.

 

Vrijwilligers gezocht!
Tijdens de wandeltocht op 28 juni kan de organisatie ook nog vrijwilligers gebruiken. Heeft u interesse,  bel of mail dan naar Stijn Visser, telefoon (088) – 01 09 306.

 

Bron: persbericht Park Lingezegen

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media