LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Een school kiezen voor uw kind

Woensdag 18 Januari 2017 | reacties 2
vinger-opsteken

Prettig wonen betekent niet alleen een woning die bij je past, maar ook een veilige, betrouwbare omgeving voor uw kind, met alle ruimte voor ontwikkeling. De school maakt dan ook een wezenlijk onderdeel uit van uw leefomgeving. In de Waalsprong zijn diverse basisscholen, met iedere een eigen signatuur, én een middelbare school. Bent u op zoek naar geschikt onderwijs voor uw zoon of dochter? Bezoek dan eens één van de informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd. Die van de komende weken hebben wij voor u even op een rijtje gezet:

 

 

Houdt u de site van de betreffende school in de gaten voor de laatste ontwikkelingen? In enkele gevallen is aanmeldig vooraf noodzakelijk.

 

Voor een volledig overzicht van de scholen in Oosterhout en Lent klikt u hier. Voor de toekomst staan overigens nog meer scholen gepland. Zij worden gebouwd zodra het aantal leerlingen in Nijmegen-Noord hier om vraagt.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Carola (vrijdag 20 januari 2017)

SamSam in Oosterhout heeft dinsdag 24/1 een informatieavond.

Redactie Waalsprong (maandag 23 januari 2017)

Beste Carola, dank voor je toevoeging! Het klopt, dat basisschool Samsam ook een informatie-avond heeft. Je kunt er meer over lezen op www.samsamoosterhout.nl. Samsam is een basisschool in de gemeente Overbetuwe (in het dorp Oosterhout). Leerlingen uit de nieuwe wijk Oosterhout (gemeente Nijmegen) zijn ook van harte welkom op deze school!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media