LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Een persoonlijke boodschap van uw wijkmanager

Maandag 15 Juni 2020 | reacties 0
foto-coronabrie-3

Afgelopen donderdag is wijkmanager Ed van Dael, met behulp van Paul Reuling en Irene Halsema van Bindkracht10 en projectleider wijkaanpak Nijmegen-Noord, Sietske Friesen, op pad geweest om bewoners van Zuiderveld en Grote Boel persoonlijk een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis.

 

Bewoners ontvingen onder andere een brief met informatie over de laatste ontwikkelingen van Grote Boel en Zuiderveld, welzijn, sport, zorg, sociale samenhang en bewonersinitiatieven. Daarnaast kreeg elk adres een zakje met zaadbolletjes.

 

Ed van Dael (Ed is de tweede van links) is wijkmanager van Nijmegen-Noord. Bij hem kunt u terecht voor vragen over leefbaarheid, veiligheid en sociale samenhang. De wijkmanager werkt vaak samen met bewoners, ondernemers en organisaties zoals politie, woningcorporaties en bijvoorbeeld Bindkracht10. Weten hoe u contact met Ed kunt opnemen? Klik hier

 

De gehele brief leest u hier. Klik hier om de netwerkkaart te openen. 

 

*Op de foto van links naar rechts: Sietske Friesen, Ed van Dael, Irene Halsema en Paul Reuling. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media