LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Dromen en verbinden bij Wij Zijn Nijmegen

Maandag 20 Maart 2017 | reacties 0
wijzijnnijmegen

Op 30 maart kun je met je ideeën voor de stad en zin om goede initiatieven te steunen terecht bij Wij Zijn Nijmegen. Met een mooi programma willen zij de energie in de stad vangen. Vanaf 17.00 lanceert Wij Zijn Nijmegen een nieuw digitaal platform waarop zowel inwoners als organisaties ideeën, dromen en initiatieven kunnen plaatsen, kunnen delen en verder kunnen brengen.

 

Je kunt er meteen aan de slag met behulp van workshops over crowdfunding, over ‘waar maken’ om snel en simpel je droom voor elkaar te krijgen en over hulp vragen en samenwerken. Op de ingerichte marktplaats is bovendien van alles te doen, zoals het maken van een videopitch voor jouw idee.

 

Wil je erbij zijn op 30 maart? 

Geïnspireerd en vol goede ideeën? Kom ook op 30 maart of maak je droom op een later moment waar via de site van Nijmegen Droomstad.  Op 30 maart vindt van 17.00 tot 19.30 uur de lancering van deze speciale website plaats, aan de Arsenaalgas 8 te Nijmegen (boven de parkeergarage Mariënburg). Meld je aan!

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media