LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Digitale afvalwijzer van Dar

Maandag 14 Januari 2019 | reacties 0
dar-entisweerfris

Wilt u weten, op welk moment Dar welk afval ophaalt? Of wanneer de papiercontainer aan de weg mag? Op de site van Dar of via de app vindt u alle informatie overzichtelijk op een rij.

 

Kijk op dar.nl en voer uw postcode in. Dan ziet u wanneer Dar papier, GFT en restafval ophaalt; rest- en plasticafval worden eens in de twee weken opgehaald. De groencontainer wordt in de ándere week opgehaald. De papiercontainer mag eens per maand aan de weg en wordt vanaf 2019 overdag opgehaald (voorheen was dat 's avonds).

 

U kunt het overzicht van Dar ook eventueel zelf uitprinten. De afvalwijzer komt vanaf dit jaar niet meer in de brievenbus om kosten en papier te sparen.

 

Alle informatie staat ook in een app, die via uw mobiel te raadplagen is. De app kunt u downloaden via de stores voor Android en Apple. Zoek op ‘Dar Nijmegen’. Lukt het niet of kunt u niet op internet? Bel met Dar: 024 - 371 60 00 of mail naar  info@dar.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media