LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Deel Griftdijk begin mei afgesloten

Woensdag 18 April 2018 | reacties 0
griftdijk2


Van 1 t/m 9 mei legt de gemeente Nijmegen een fietsoversteek aan ter hoogte van de Griftdijk – Terracottastraat – Simone de Beauvoirstraat. Daarnaast wordt het fietspad van de Griftdijk aan de zijde van de Terracottastraat verlegd, om de oversteek voor  fietsers veiliger te maken. In deze periode is de Griftdijk ter hoogte van dit kruispunt afgesloten. De werkzaamheden zijn onderdeel van het raadsbesluit uit 2016 voor een verkeersknip en aanvullende maatregelen.

 

Het is helaas niet te voorkomen dat bestuurders en fietsers hinder ervaren van de werkzaamheden. Wij proberen de overlast in samenwerking met de verschillende aannemers zoveel mogelijk te beperken. Het verkeer op de Griftdijk wordt in de periode van 1 t/m 9 mei omgeleid. Bewoners uit de wijk en bezoekers kunnen hun bestemming bereiken via Claustrum en de Wetsteenstraat. Fietsers worden omgeleid via het fietspad tussen de Wetsteenstraat en de Panfluitstraat. De omleidingsroute voor het doorgaand autoverkeer gaat van de Keizer Hendrik VI Singel, via de Margaretha van Mechelenweg naar de Griftdijk.


Planning verkeersknip en rotonde 
De Griftdijk wordt vanaf 17 juli tijdens de spits op een vast punt tussen de Van Boetzelaerstraat en de Italiëstraat afgesloten voor (vracht)auto's en motoren. Het is een bewonersvriendelijke verkeersknip; bewoners met een ontheffing mogen het punt wel passeren. Het plaatsen van de (camera)voorzieningen voor de verkeersknip leidt niet tot extra verkeershinder. Van 4 juni t/m 17 juli wordt de rotonde Griftdijk/Grote Boel gerealiseerd. Daarvoor wordt de Griftdijk op dit punt zes weken afgesloten. Meer informatie over deze maatregelen uit het raadsbesluit uit 2016 vindt u hier

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media