LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Debat LUX: de slag om de Waalsprong

Donderdag 6 November 2014 | reacties 0
lux-nijmegen

Op maandag 17 november houdt LUX een debat met als onderwerpen: Hoe zijn de verschillen tussen de originele plannen voor De Waalsprong en het gerealiseerde resultaat zo groot geworden? Wie zijn de winnaars en verliezers in Nijmegen-Noord? En hoe ziet de toekomst van Nijmegens nieuwste stadsuitbreiding eruit?

 

Hoogleraar Vastgoed en Locatiebeheer Erwin van der Krabben (Radboud Universiteit) onderzocht in opdracht van het Architectuur Centrum Nijmegen de geschiedenis, het heden en de toekomst van De Waalsprong. Op maandag 17 november presenteert hij in LUX zijn bevindingen. Tussendoor spreken we met experts, politici en belanghebbenden.

Een avond met onder meer Bert Velthuis (wethouder Stedelijke ontwikkeling en Grondbeleid bij de gemeente Nijmegen) Hugo Priemus (emeritus-hoogleraar Stedenbouw), Walter Hamers (directeur-bestuurder van woningcorporatie Talis), Leo Pols (onderzoeker Stedenbouw bij het Planbureau voor de leefomgeving) en Frans Mikx (inwoner van Lent).

 

LUX Mariënburg, 20.00 uur, entree € 7, kaarten zijn  te bestellen via de site van LUX


Dit programma is de derde en laatste avond in de reeks De Grensverleggende Stad. Dit is een samenwerking tussen LUX en het Architectuur Centrum Nijmegen en wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media