LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De verkoop van woningen en appartementen in fase 2 Hart van de Waalsprong is gestart!

Zaterdag 16 Juli 2022 | reacties 0
hosta-en-iberis

Wonen in het groen, dichtbij het centrum van Nijmegen én in een dynamische omgeving? Dat kan echt gebeuren, want de verkoop van fase twee van Hart van de Waalsprong is gestart! Jij kunt je nu inschrijven voor één van de 69 energie-neutrale woningen in Hosta of Iberis of één van de 32 appartementen Front. Wees er op tijd bij, want de verkoop sluit op maandag 25 juli om 09.00 uur.

 

Wonen in Hart van de Waalsprong betekent wonen op een toplocatie. De nieuwe Nijmeegse wijk wordt dé nieuwe eyecatcher in de Waalsprong. Er is ruimte voor behoorlijk veel groen in en rondom de wijk én er is veel oog voor biodiversiteit en duurzaamheid. Loop de deur uit en sta binnen no-time in de prachtige Uiterwaarden. Om de hoek vind je bovendien een gezellig stadsplein met leuke winkels en horeca. Droom jij hier al langer van? Om in te schrijven klik op  https://hartvandewaalsprong.nl/nl/aanbod/

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media