LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Dag van Park Lingezegen 'Goed eten en drinken'

Maandag 22 Juni 2015 | reacties 0
logo-van-van-het-park-lz

Op zondag 28 juni viert Park Lingezegen, het nieuwe landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen, de Dag van Park Lingezegen. Tijdens deze feestelijke dag kan iedereen kennismaken met de ondernemers en organisaties in het park. Speciaal voor de gelegenheid organiseren zij allerlei workshops, proeverijen, demo’s en rondleidingen. Het thema is ‘Goed eten en drinken’.

 

Voor elk wat wils
Van 11.00 tot 16.00 uur is er voor jong en oud van alles te proeven, zien en beleven. Bij Landerij De Park kunt u pannenkoeken eten, mee op wildpluktocht, kanoën en luisteren naar muziek. Golfbaan Welderen organiseert Suppa Golf en serveert heerlijk ijs. Bij de Rijkerswoerdse Plassen kunt u even stevig uit uw ‘fysieke’ dak gaan. De Paardenmaat geeft clinics over omgang met paarden en heeft een weldadige theetuin. Het kerkje van Ressen biedt een podium voor veel muzikaal talent.

 

En er is nog veel meer! Van wandelen met een gids, tot buiten koken en salsadansen. Het hele programma vindt u op parklingezegen.nl

 

De activiteiten vinden plaats verspreid door heel Park Lingezegen. Een concentratie vindt u in het noorden (bij Landerij De Park, De Park 12, Elst) en in het zuiden (Bemmel / Ressen).

 

Eerste wandeltocht Lingezegen
Vanuit Restaurant Sprok (Waaldijk 9 in Bemmel) start dit jaar de eerste editie van de Wandeltocht Lingezegen. Een tocht van 5, 10 of 15 km brengt u langs de mooiste plekken in Park Lingezegen. Onderweg staan allerlei stands met lekkere en gezonde hapjes en drankjes: een ‘walk of food’ in Lingezegenstijl. Deelname is gratis. Er rijdt een duurzame Zonnetrein tussen station Nijmegen Lent en het startpunt.

 

Organisatie

De Dag van Park Lingezegen wordt georganiseerd door de gelijknamige gebruikersraad, in samenwerking met de parkorganisatie. Bottom-up! Veel lokale ondernemers en burgers hebben de handen ineen geslagen om er een mooie dag van te maken.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media