LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Cultureel Festival De Oversteek 18 september

Maandag 29 Augustus 2011 | reacties 0
36523591740351d3cbed

Zondag 18 september vindt de derde editie van Festival De Oversteek plaats. Op verrassende locaties in de Waalsprong en omringende dorpen kun je genieten van allerlei optredens: muziek, literatuur, theater en dans.

 

Op prachtplekken waar je normaal gezien niet gauw komt, sommige omdat ze maar zelden publiek toegankelijk zijn, vinden zo’n 40 voorstellingen plaats. De bijzondere locaties vormen het decor voor kleinschalige optredens. Maak een toer langs landgoederen en buitenplaatsen, dijkhuisjes, boerenschuren, een museum, een boomgaard en kerken tussen Slijk Ewijk - de Waalsprong – Bemmel. Geniet van een keur aan artiesten in een sfeervolle setting.

 

Logo festival De Oversteek 2011Namen als Alex Roeka, P. F.  Thomèse, Rascha Peper, Michiel Braam en Songkitchen staan op het programma. Ook het Wooninformatiecentrum Waalsprong biedt een podium aan diverse muzikanten:

 

Amariszi
PolderBalkan, zo is de muziek van Amariszi het beste te omschrijven. Deze groep jonge, talentvolle muzikanten brengt een mix van ritmische zigeunermuziek en opzwepende Balkanbeats met een vleugje rock. Ska, Gypsy, Klezmer en Balkansongs worden vol overgave gebracht, zodat het moeilijk is nog stil te blijven staan. Amariszi is de winnaar van de Balkanblues Contest, gehouden tijdens het Internationale Gypsy Festival in Tilburg en zal de voetjes zeker van de vloer krijgen.

 

La Manouche op festival De OversteekA Song Journey

Tijdens A Song Journey maakt het publiek een reis door de Verenigde Staten in verhalen, beelden en muziek. De reis wordt gemaakt in een denkbeeldige Greyhound bus met VPRO dj/schrijver/journalist Jan Donkers aan het stuur. Edo Donkers en Abel de Lange reizen mee op de achterbank en zorgen voor de soundtrack. A Song Journey is een hommage aan Amerikaanse folk, van Bruce Springsteen tot Leadbelly, van Dolly Parton via Woody Guthrie naar Townes van Zandt. Muziek uit de tjokvolle Americana schatkist wordt verrijkt met beelden van weidse Amerikaanse landschappen en observaties en verhalen van ‘chauffeur Jan’.

 

Kijk voor meer informatie op www.festivaldeoversteek.nl
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media