LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Breng je ideeën in via Mijn Wijkplan

Dinsdag 12 Maart 2019 | reacties 0
mijn-wijkplan

De gemeente Nijmegen wil inwoners betrekken bij het onderhouden en beheren van de openbare ruimte, daarom is begin 2018 Mijn Wijkplan gelanceerd. Via MijnWijkplan kunt u zelf ideeën voor de openbare ruimte indienen. Andere bewoners kunnen hartjes uitdelen, reageren of aansluiten bij ideeën. De meest gedragen ideeën worden samen met de wijkregisseur, in de Waalsprong is dat Jeannette Stevens, verder uitgewerkt. Per wijk is er een budget beschikbaar gesteld om de plannen te realiseren.

 

MijnWijkplan is opgebouwd uit vier modules. In de informatiemodule vindt u informatie over uw wijk, het wijkbudget en uw wijkregisseur. Onder wensen en ideeën vindt u alle ingediende ideeën en heeft u de mogelijkheid uw idee in te dienen. In de module uitwerking ziet u welke plannen verder uitgewerkt worden en wat nodig is om het plan uit te voeren. Wanneer de plannen klaar zijn om uitgevoerd te worden gaan ze naar de module werk in uitvoering.

 

Via het digitale platform wil de gemeente Nijmegen zo veel mogelijk mensen betrekken bij het onderhouden en beheren van de stad. In 2018 hebben al meer dan 16.000 mensen MijnWijkplan bezocht, waarvan er meer dan 2600 actief zijn.

 

In de Waalsprong zijn er 32 ideeën ingediend in 2018, hiervan zijn twaalf ideeën uitgewerkt. Voor 2019 is er een wijkbudget van €50.000 beschikbaar. Wilt u zelf ook een idee indienen? Klik dan hier.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media