LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw van Hosta en Iberis van start

Donderdag 22 December 2022 | reacties 0
hart-van-de-waalsprong

De kopers van woningen in de gebouwen Hosta en Iberis kregen afgelopen week goed nieuws: de bouw gaat in maart of april van start. De twee gebouwen maken deel uit van Hart van de Waalsprong, in de wijk Hof van Holland.

 

In de wijk gebeurt intussen nog veel meer. Zo werd onlangs het hoogste punt van het winkelcentrum bereikt, worden in hoog tempo woningen opgeleverd, en vanaf eind januari kunnen bewoners die nu al in het gebied wonen gebruik gaan maken van het gloednieuwe parkeerhuis; een bijzonder gebouw dat door middel van vele zonnepanelen op het dak ook een deel van de elektriciteit voor het gebied opwekt. In het parkeerhuis zullen ook de eerste elektrische deelauto’s van WeDriveSolar geplaatst worden. Deze auto’s staan ter beschikking van de bewoners van Hart van de Waalsprong.

 

Er zijn nog steeds woningen beschikbaar in het gebied. Voor het actuele aanbod in Hart van de Waalsprong: kijk op deze website.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media