LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw Ik bouw betaalbaar Nijmegen van start!

Maandag 26 Mei 2014 | reacties 0
1526

Op woensdag 2 juli is het zover. Om 16.00 uur zal de kersverse wethouder Bert Velthuis op de bouwlocatie de officiële handeling start bouw verrichten.

 

In Vossenpels wordt daarmee een grote groep mensen met een kleinere portemonnee de kans geboden om met subsidie zelf te bouwen. De meesten van 26 enthousiaste starters zijn de afgelopen weken bij de notaris geweest en eigenaar geworden van de grond. Iedereen heeft met behulp van een bouwboek zijn eigen woning kunnen uitkiezen en deze naar eigen smaak kunnen vormgeven. Na een voorbereidingstermijn van een klein jaartje mag nu de schop de grond in.

 

Bouwboek ter inspiratie

De ontwerpen uit het bouwboek zijn ook voor andere zelfbouwers een bron van inspiratie. Het project Plantjevlag in Lent is daarmee in een stroomversnelling geraakt. De verkoopkaart begint aardig rood te kleuren. Een leuke bijkomstigheid is dat er veel lokale architecten en aannemers bij deze ontwikkeling zijn betrokken.

 

Feestelijk moment

Ben je IbbN-er, zelfbouwer of op welke wijze dan ook betrokken of geïnteresseerd in IbbN of Plantjevlag? Dan ben je op 2 juli van harte welkom dit feestelijke moment te komen vieren.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media