LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bomen geplant op nieuwe kade langs de Spiegelwaal

Dinsdag 24 November 2015 | reacties 0
bomen-op-de-kade

Op de Lentse Warande zijn de afgelopen week 81 iepen geplaatst. Wethouder Harriët Tiemens plantte op 17 november het eerste exemplaar op de nieuwe kade.


Als onderdeel van het landelijke waterveiligheidsprogramma Ruimte voor de Rivier, wordt in Nijmegen een vier kilometer lange nevengeul gegraven en een nieuwe waterkering aangelegd, zo’n 300 meter landinwaarts.


Eyecatcher
De 900 meter lange harde kade is een van de eyecatchers van het project Ruimte voor de Waal. De kade loopt langzaam af naar het water van de nevengeul (Spiegelwaal).

 Zo ontstaat in het hart van Nijmegen een langgerekt eiland in de Waal met ruimte voor wonen en recreatie, cultuur en natuur. Het eiland is te bereiken via drie nieuwe bruggen.

Project Ruimte voor de Waal
Het project Ruimte voor de Waal bevindt zich inmiddels in een afrondende fase. Nog voor het eind van het jaar zijn de werkzaamheden voor de waterveiligheid afgerond.


Kijk voor meer informatie op www.ruimtevoordewaal.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media