LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bestemmingsplan voor bedrijventerrein De Grift-Noord ter inzage

Maandag 30 Maart 2015 | reacties 0

Het college van burgemeester en wethouders wil de vestiging van een groot logistiek distributiecentrum op bedrijventerrein De Grift mogelijk maken. Voor dit bedrijventerrein langs de A15 gaat een ontwerp-bestemmingsplan in procedure. Komende weken kunnen belangstellenden het plan inzien en daarop reageren. Eerder is de plaatsing van windturbines op dit bedrijventerrein al mogelijk gemaakt.

 

Recent heeft de gemeenteraad ambities uitgesproken voor de verdere ontwikkeling van De Grift. Het bedrijventerrein aan de noordgrens van Nijmegen biedt goede mogelijkheden voor energie-opwekkende en logistieke bedrijfsactiviteiten. Eind 2014 maakte levensmiddelenconcern Heinz het plan bekend om met logistiek bedrijf Nabuurs een distributiecentrum te vestigen op De Grift. De gemeente Nijmegen staat positief tegenover dit voornemen en wil deze vestiging mogelijk maken in het bestemmingsplan. Voor de plaatsing van windturbines is eerder al een planologische procedure gevolgd. Binnenkort wordt een definitieve uitspraak over dit bestemmingsplan verwacht.

 

Inzage en informatieavond

Het ontwerp-bestemmingsplan voor bedrijventerrein De Grift-Noord ligt van 26 maart tot 7 mei ter inzage. Daarnaast ligt het ontwerp-exploitatieplan en het beeldkwaliteitsplan ter inzage. Op dinsdag 14 april vindt in wijkcentrum De Klif (Pijlpuntstraat 1) een informatieavond plaats.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media