LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bereikbaarheid Zegelringstraat en Carbatinastraat

Maandag 11 Juli 2022 | reacties 0

Op 16 juni jongstleden is aangekondigd dat de werkzaamheden van de aanpassing van de verkeerssituatie op de kruising Griftdijk-Zegelringstraat/Dick Brunastraat, in week 27 of week 28 zouden starten.

Zoals u wellicht al heeft gemerkt zijn de werkzaamheden vorige week (week 27) nog niet gestart. Dit komt doordat we meer tijd nodig hadden om enkele processen beter op elkaar af te stemmen.


Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn verschoven naar de weken 33, 34 en 35.
In week 33 is er nog geen afsluiting, maar vinden voorbereidende werkzaamheden plaats.
In de weken 34 en 35 (van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 2 september) is de kruising afgesloten voor al het verkeer en zijn er omleidingen. Deze worden middels bebording aangegeven.


Bereikbaarheid Zegelringstraat en Carbatinastraat
Bewoners aan de Zegelringstraat kunnen via de fiets/voetbrug bij de Pijlpuntstraat hun woning bereiken. Ook personenauto’s kunnen tijdelijk van deze brug gebruik maken.
Voor de toegang tot de Carbatinastraat (o.a. bereikbaarheid CWZ) wordt een bypass gecreëerd over de parkeerplaats van het CWZ naar de Griftdijk.
Alle woningen blijven bereikbaar voor hulpdiensten.


Inzamelen afval
De bewoners aan de Zegelringstraat, kunnen hun afval aan de andere zijde van de voet/fietsbrug op de Pijlpuntstraat op de gewoonlijke ophaaldag aanbieden.
Gemeente Nijmegen

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media