LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bereikbaarheid Waalsprongteam tijdens de kerstperiode

Dinsdag 15 December 2020 | reacties 0
father-christmas-11499281920

Ook Team Waalsprong schakelt tijdens de kerstperiode af en gaat genieten van de feestdagen. Het Waalsprong Informatiecentrum is en blijft helaas voorlopig nog gesloten. Tijdens de kerstperiode staan we telefonisch en per mail evengoed voor u klaar!

 

U kunt ons tussen 21 december en 3 januari alleen telefonisch of per e-mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Het kan iets langer duren voordat u per mail reactie krijgt, in verband met de vakantie van collega’s. Digitaal (per chat) zijn wij even niet bereikbaar in de kerstperiode. Vanaf maandag 4 januari zijn we weer via onze gebruikelijke kanalen, op de gebruikelijke tijden bereikbaar.

 

Kavelwinkel Nijmegen
De Kavelwinkel is gesloten van vrijdag 18 december tot en met zondag 3 januari. U kunt uw vragen per mail sturen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. Uw mail wordt na 4 januari opgepakt door de kavelcoördinator.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media