LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bereikbaarheid Waalsprong Informatiecentrum

Dinsdag 21 December 2021 | reacties 0
gestylde-bomen-met-sterbewerkt-klein

Door de aangekondigde Covid-maatregelen zijn ook wij helaas gedwongen de deuren van het Waalsprong Informatiecentrum te sluiten. Deze week staan wij graag telefonisch en per mail voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! Met ingang van 24 december geniet Team Waalsprong ook van de gezelligheid bij de kerstboom.

 

Het  Waalsprong Informatiecentrum valt niet onder de aanduiding als ‘essentiële winkels’ en is daarom gesloten voor bezoekers.  Heeft u voor de kerst nog vragen over de ontwikkelingen in de Waalsprong? Dan kunt u ons tot en met donderdag 23 december telefonisch en via e-mail bereiken; wij doen ons uiterste best uw vragen nog voor de feestdagen te kunnen beantwoorden.

 

Kerstsluiting

Met ingang van 24 december tot en met maandag 10 januari is het Waalsprong Informatiecentrum geheel gesloten; wij kunnen in deze periode geen telefoon en/of mails beantwoorden. Vanaf dinsdag 11 januari zijn wij weer bereikbaar tijdens onze reguliere openingstijden. Wij wachten af, wat de aangekondigde maatregelen zijn vanaf 14 januari, maar hopen u weer snel persoonlijk te kunnen ontvangen in ons centrum. Houd u de berichtgeving op de site in de gaten?

 

Veilig

In veel gevallen ligt ook de bouw steil in deze periode en zijn de bouwterreinen afgesloten. Mocht u in deze periode iets constateren wat directe actie nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege een onveilige situatie, kunt u deze melden bij Meld- en Herstel of via de app.

 

Inzage bestemmingsplannen

Voor inzage van bestemmingsplannen verwijzen wij u naar de Stadswinkel. Voor het inzien van bestemmingsplannen is het niet noodzakelijk om een afspraak te maken; u kunt tijdens openingstijden vrij binnenlopen.

 

Kerstwens

Het hele Team Waalsprong wenst u een warme en gezellige feestdagen en gezond 2022. Een jaar waarin wij u hopelijk weer persoonlijk mogen ontvangen!

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media