LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bemmelsedijk wordt bouwterrein

Woensdag 6 November 2013 | reacties 0
safeimage

Met ingang van maandag 11 november is de Bemmelsedijk,  tussen de Steltsestraat en de nieuwe aansluiting met de Prins Mauritssingel niet meer toegankelijk voor het verkeer. Dit deel van de dijk wordt vanaf die datum onderdeel van het bouwterrein van het project Ruimte voor de Waal.

 

De tijdelijke ontsluitingsweg naar Bemmel neemt de verkeersfunctie van de Bemmelsedijk over. Dit wordt aangegeven met borden. Fietsers kunnen het beste gebruik maken van de fietsroute via de Tuinstraat. De Oosterhoutsedijk en Veur-Lent blijven toegankelijk via het Sergeant Robinsonviaduct. In 2016, als het project is afgerond, is de dijk onderdeel van het stadseiland en is de weg alleen toegankelijk voor langzaam verkeer.

 

Nevengeul

Er wordt vanaf nu zo ongeveer overal in het gebied gewerkt. In de omgeving van stadsbrug De Oversteek is al een flink deel van de nevengeul gegraven en in augustus is gestart met het heien van de 160 palen van de Promenadebrug en de 297 palen van de Verlengde Waalbrug. Ten westen van de Prins Mauritssingel wordt volgende week gestart met de aanleg van de harde kade. Dit is de kade die ten noorden van de nevengeul komt te liggen. Nog iets verder noordelijk  is gestart met het graven van de 18 meter brede watersingel en met heiwerkzaamheden voor de brug over deze watersingel. Deze Parmasingelbrug is een onderdeel van de Verlengde Waalbrug. Op de Bemmelsedijk wordt gewerkt aan de nieuwe groene dijk, deze wordt in de zomer van 2014 aangesloten op de omleiding Prins Mauritssingel (N325) waarna de huidige Bemmelsedijk kan worden afgegraven.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media