LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Balance d'eau start verkoop Wonen op Water op de Lentse Plas!

Dinsdag 17 September 2019 | reacties 0
0390-aqua-03

De eerste fase van het project Wonen op het Water op de Lentse Plas gaat vandaag in verkoop. Projectontwikkelaar Balance d'eau verkoopt in de eerste fase negen woningen.

 

In totaal ontwikkelt Balance d'eau 27 luxe, onder architectuur ontworpen, drijvende woningen aan de westzijde van de Lentse Plas. In de eerste fase gaan er negen woningen in verkoop, bestaande uit verschillende typen. De woningen zijn tweelaags en variëren in woonoppervlakte tussen 151m² en 162m². Per woning zijn er verschillende indelingen voor het souterrain mogelijk. De prijzen kan je vinden op de projectwebsite.

 

Alle woningen hebben weids uitzicht over de Lentse Plas en zijn voorzien van een ruime open keuken, ruime woon- en eetkamer, een eigen parkeerplaats, een beschut terras en inpandige bergingen.

 

De Waaijer

De woningen zijn gelegen in de Lentse Plas, onderdeel van De Waaijer. De Waaijer loopt als een groene long tussen het stedelijke Lent en het dorpse Oosterhout. De Waaijer wordt een gevarieerd groengebied met water, oevers, strand, bos, recreatiegebied en ruimte om te wonen. Midden in het gebied komen drie grote waterplassen, samen ongeveer 60 ha groot. De Zandse Plas, de Lentse Plas en de Oosterhoutse Plas. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het watersysteem van de Waalsprong; het opslaan en natuurlijk zuiveren van het verzamelde regenwater en kwel.

 

Verkoopprocedure

Van donderdag 19 september tot en met maandag 23 september kan je je op bouwnummerniveau inschrijven voor de drijvende woningen op de Lentse Plas. Na ontvangst van het optieformulier neemt Balance d'eau contact op met de geïnteresseerden.

 

Vragen?

Meer informatie over de waterwoningen vind je op de website van Balance d'eau.

 

balance deau verkoopbalance deau

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media