LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Avondvierdaagse Nijmegen Noord weer van start

Maandag 12 Juni 2017 | reacties 0
1368086311956029738052337454314924382602316n

Van 13 t/m 16 juni is alweer de 9e editie van de avondvierdaagse Nijmegen-Noord. Tijdens dit sportieve evenement heb je de mogelijkheid om 5, 7,5 of 10 kilometer te lopen. Haal jij je wandelschoenen vast uit de kast?

 

De Avond4daagse Nijmegen-Noord wordt georganiseerd door de Wandelstichting Avondvierdaagse Nijmegen-Noord en start op dinsdag 13 juni. Op vrijdag 16 juni is de feestelijke intocht. De route loopt door Oosterhout, Lent en omgeving. Ook dit jaar gooit Cinemec haar deuren weer open en wandelt je dwars door de bioscoop heen. Dat is nog eens een bijzondere ervaring!  

 

Vreemde vogels
Ieder jaar bedenkt de organisatie van de avondvierdaagse een grappig thema. Dit jaar is het thema; Vreemde vogels. Op de laatste dag, vrijdag 16 juni, mag je je verkleden als vreemde vogel en zo meewandelen. Hiervoor hoef je echt geen vogelpak aan de schaffen. Neem eens een kijkje op de facebookpagina en ontdek daar al een heleboel vreemde vogels.

 

Meedoen?
Zin om mee te wandelen? Inschrijven kan nog tot en met de tweede loopdag. Ga hiervoor naar de website van de avondvierdaagse. Hier vind je ook meer informatie over de starttijden, wandelroutes en handige wandeltips.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media