LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Asfalteringswerkzaamheden Woenderskamp

Maandag 3 Oktober 2022 | reacties 0

Tussen 3 oktober en 5 november 2022 vinden er werkzaamheden plaats in de wijk Woenderskamp. De firma Gebroeders Van Venrooij b.v. asfalteert dan in opdracht van gemeente Nijmegen verschillende wegen in de wijk. Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen die worden genomen.

 

Wat gaat er gebeuren?

De werkzaamheden bestaan uit het frezen van bestaand asfalt,  het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt en het aanbrengen van belijning. Tijdens de werkzaamheden worden verschillende wegen geasfalteerd. Het gaat om de Italiëstraat, de Michelanchelostraat, de Giorgio Vasaristraat en het Sandro Botticellihof. Door de asfalteringswerkzaamheden krijgen deze straten nu hun definitieve inrichting.

 

Verkeersmaatregelen en omleidingen

Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren worden wegen tijdelijk geheel of gedeeltelijk afgesloten. De werkzaamheden bestaan uit twee fases:

 

Week 40 en 41 Voorbereidende werkzaamheden. Doorgaand verkeer wordt niet gestremd.
Week 42 t/m 44 Verschillende wegen worden tijdelijk afgesloten. Er worden omleidingsroutes ingesteld en er worden verkeersregelaars ingezet om de wijk bereikbaar te houden. Omleidingen staan met borden aangegeven.

 

Volop werkzaamheden in Nijmegen Noord

De afgelopen maanden zijn er veel werkzaamheden geweest in Nijmegen Noord. We begrijpen dat deze werkzaamheden en de bijbehorende verkeersmaatregelen tot onduidelijkheid en overlast hebben geleid. Nijmegen Noord is een stadsdeel dat nog volop in ontwikkeling is. Dat betekent dat er regelmatig werkzaamheden zijn in het gebied. Ook in de toekomst zal het voorkomen dat werkzaamheden stremmingen of afsluitingen veroorzaken. Samen met de aannemer doen we er uiteraard alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

 

We hopen daarom op uw begrip en geduld voor de situatie. Wij proberen u als inwoner altijd zo goed mogelijk te informeren. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om contact met ons op te nemen als u suggesties heeft over hoe wij dat beter kunnen doen.

 

Contact

Tijdens de werkzaamheden kunt u onveilige situaties en problemen met de bebording, bijvoorbeeld omgewaaide borden of borden die verkeerd staan, melden bij René Jongen:  r.jongen@nijmegen.nl of Marco Andeweg: andeweg@vanvenrooij.nl. Ook met overige vragen over de werkzaamheden kunt u contact met hun opnemen.

 

Kijk voor de meest recente informatie op Mijn Wijkplan 

https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/project/asfalteringswerkzaamheden-woenderskamp

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media