LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

App over Ruimte voor de Waal

Woensdag 13 November 2013 | reacties 0
lentslide

Vanaf vandaag is in de Appstore en Google Play een nieuwe gratis app te vinden. Eentje die helemaal gaat over het project Ruimte voor de Waal en het gebied rond de nieuwe nevengeul. Wie LentSlide downloadt op zijn telefoon of tablet, blijft thuis én in het projectgebied helemaal bij de tijd.
 

Via de app ziet u in vogelvlucht wat er precies gebeurt in het gebied tussen Nijmegen en Lent. En wat het gebied vanuit natuur- en cultuurhistorisch perspectief zo bijzonder maakt. Dit kan aan de hand van vier onderdelen.
 

Nu & straks
Benieuwd hoe het gebied er in 2016 uitziet? Met een tik op het scherm wisselt u moeiteloos van heden naar toekomst. En bent u ter plekke? Dan ziet u met uw gps-locatie direct of u zich in 2016 op het land, het eiland of in het water bevindt.
 

Lentmarks
In het projectgebied Ruimte voor de Waal is veel bijzonders te vinden. Door de speldenknoppen aan te tikken krijgt u beknopte informatie over het project, de natuur, cultuur en historie.
 

Tijdlijn
Een helder overzicht van wat er in het projectgebied speelt, en wat er de komende jaren nog staat te gebeuren. Scroll erdoorheen en u krijgt bij elk item een korte uitleg.


Wandelingen
Bevindt u zich in het projectgebied? Volg dan een themawandeling om vondsten, plekken of activiteiten met eigen ogen te aanschouwen.


Werk mee aan verbetering van de app!
Net als het gebied rond de nieuwe nevengeul zal ook de app de komende tijd langzaam veranderen. Met nieuwe items op de tijdlijn, nieuwe Lentmarks en aangepaste wandelingen. Ook zullen we functies toevoegen die het gebruiksgemak verder vergroten. Hebt u zelf een goed idee of mist u iets? Laat het dan weten! U kunt een mail sturen naar info@gloedcommunicatie.nl.

Het Nijmeegse bureau gloedcommunicatie en Ruimte voor de Waal ontwikkelden samen de app.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media