LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Al eens gedacht aan zelf een huis bouwen?

Donderdag 15 Oktober 2020 | reacties 0
zvvseigentijds12uitsnede

Heeft u al eens gedacht aan uw eigen woning ontwerpen én bouwen? Dat kan in de Waalsprong. Op verschillende plaatsen geven we vrije kavels uit voor zelfbouw. Zo kunt u uw creativiteit kwijt voor de bouw van uw eigen droomwoning.

 

In dit bericht zetten we de kavels van Zuiderveld fase 2 in de spotlights. Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen, met alle voorzieningen om de hoek. En alle kans om uw woning grotendeels naar eigen ideeën vorm te geven. We hebben een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld zodat uw woning straks ook aansluit bij de omgeving. De kavels liggen in het westelijk deel, aan de buitenrand van de wijk. Alle kavels liggen aan de Fritz Langstraat. De kavels zijn uniek gelegen in een besloten groene setting in de overgang naar de Griftdijk met zijn karakteristieke dijkprofiel en boomstructuur. 

 

Op het moment van verschijnen van dit nieuwsbericht zijn kavels 12, 13 en 14 uit de tweede fase kavels in Zuiderveld nog beschikbaar. De grootte van de nog beschikbare kavels varieert tussen ca. 515 m² en 583 m². Op de projectpagina vindt u alle informatie en documenten over deze vrije kavels. Mogelijkheden in andere wijken bekijkt u hier.  

 

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het aanbod voor zelfbouw? Stuur dan een mail naar kavelwinkel@nijmegen.nl met daarin uw naam en de gebieden waarin u interesse heeft. Bij nieuws krijgt u dan automatisch een mail van ons. Op de hoogte blijven van ál het Waalsprong-nieuws kan door u aan te melden voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media