LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Aftrap niaNesto: wonen zonder energienota

Woensdag 27 November 2013 | reacties 0
nianesto

Een woning zonder energienota, wie droomt daar niet van! Portaal maakt het waar met het niaNesto initiatief. En niaNesto gaat verder, de huurder kiest zijn eigen gevel en de indeling van de woning. Voordat het zover was, zijn de toekomstige bewoners geselecteerd op hun motivatie om energiezuinig te wonen.

 

Van de vijf winnende conceptontwikkelaars beginnen er twee met bouwen. KlaassenGroep en VolkerWessels bouwen 16 woningen in Het Nijland, in de wijk Oosterhout. Op 11 december is de aftrap op de bouwlocatie aan de Kruidenstraat, tussen 15.00 en 17.00 uur. Woont u in Het Nijland? Portaal nodigt u dan van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Officieel moment rond 15.30 uur.

 

Duurzaam en energiezuinig

Deze aftrap is voor Portaal en de Waalsprong een mijlpaal: 16 energienota-nul woningen in de sociale huur! Bij verantwoord en bewust energiegebruik kunnen de bewoners wonen zonder energielasten. Sterker: zijn gaan terug leveren aan het elektriciteitsbedrijf als ze de woning energiezuinig gebruiken. Hét antwoord op de crisis is volgens Portaal: duurzaam en energiezuinig bouwen. Zo houden we huren betaalbaar en de aarde bewoonbaar.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media