LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

7 mei informatieavond IkbouwbetaalbaarNijmegen

Woensdag 1 Mei 2013 | reacties 0
img3660bewerktuitsnede

Heb je belangstelling om betaalbaar je eigen huis te bouwen met behulp van de gemeentelijke IbbN-regeling? Kom dan op 7 mei van 18.30-21.00 uur naar de speciale IbbN-infoavond in Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 in Lent waar je vrijblijvend kennis kunt maken met IbbN. Het kan al met een hypotheek vanaf € 130.000.

 

Informatie-avond

De inloop is van 18.30-19.00 uur. Om 19.00 uur start de presentatie. Daarna krijg je tot 21.00 uur alle ruimte om dieper in te gaan op IbbN met een bouwbegeleider, financieel adviseur of met medewerkers van GEM Waalsprong die je alles kunnen vertellen over de regeling.

 


 

 

Eerste inschrijving: Remco

Remco (22 jaar) had nooit verwacht dat hij zelf zijn eigen huis zou kunnen bouwen. Hij is de eerste inschrijver voor een kavel met IbbN-regeling:
“Mensen zoals ik kijken alleen maar naar een appartement of een oud vervallen huis omdat dit het enige betaalbare is. Het nadeel van een appartement is dat je iedere maand aan servicekosten bent gebonden. Maar toen hoorde ik van de IbbN-regeling. In eerste instantie was voor mij de inkomenseis van € 30.000 een struikelblok waarop ik dacht niet mee te kunnen doen aan IbbN. Gelukkig heb ik doorgezet en kwam ik erachter dat het wel mogelijk is; bij de bank kon ik ongeveer € 130.000 lenen, en dat is genoeg om mee te kunnen doen met de regeling. Mijn enthousiasme was compleet toen ik hoorde hoeveel m2 ik wel niet kon bouwen voor dat geld!”
 

Meer info

Voor meer info en het bouwboek met voorbeeldhuizen kunt u kijken op:
www.waalsprong.nl/ibbn


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media