LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

3 november Oogstfeest bij Warmoes!

Woensdag 30 Oktober 2019 | reacties 0
2018

Stichting Co-bomen viert het buitenleven! Op zondag 3 november organiseren zij het Oogstfeest en expeditie Tuinfruit bij Warmoes - Historische Tuin. Ga jij ook een herfstzondag spenderen aan lekker eten en leuke workshops?

 

Ook dit jaar is er weer lekker eten & drinken, muziek in de boomgaard. Het Oogstfeest is een relaxed open gebeuren, leuk voor jong en oud. Met workshops, ook voor kinderen, en genieten van het muziekje. Kom kijken bij de potten op het vuur, hoe je kastanjepuree maakt. Met aanbod van Koken aan de Waal, kunst, Steenbreek, Vuur maken zonder vuur, en veel meer.

 

Je bent zondag 3 november van harte welkom tussen 14.00 en 18.00 uur bij Warmoes - Historische Tuinderij Lent. De entree is gratis.

 

Expeditie Tuinfruit

De nieuwbouw in Nijmegen-Noord maakt dat er duizenden nieuwe bewoners bijkomen. Co-bomen wil graag dat het 'oud groen' blijft voortbestaan en stelt, in samenwerking met Operatie Steenbreek, fruitbomen van een oud ras beschikbaar, zodat huishoudens in de Waalsprong ook hun tuin groen kunnen inrichten. Helaas zijn alle bomen reeds gereserveerd. Mensen die een fruitboompje hebben aangevraagd kunnen deze tijdens het Oogstfeest ophalen.

 

Over Co-bomen

Stichting Co-bomen heeft historische boomgaarden in Nijmegen-Noord in beheer, samen met haar 170 leden. Ze werken graag samen met ondernemende partijen en bedrijven in de nabijheid van de boomgaard. Ze zoeken creatieve verbindingen die een integrale meerwaarde geven voor Nijmegen-Noord. Bijvoorbeeld om samen met Koken aan de Waal te genieten van het lokale voedsel. Elk jaar na de oogst van de boomgaarden, als afsluiting van het seizoen, volgt het Oogstfeest. Op zondag 3 november 2019 alweer de zesde editie.

 

Meer informatie

Meer informatie over het Oogstfeest en expeditie Tuinfruit kan je vinden op de website van Co-bomen.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media