LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

22 podia tijdens festival De Oversteek

Donderdag 15 September 2011 | reacties 0
logo-oversteek-2011-fc

Editie 3 van Festival De Oversteek vindt aanstaande zondag 18 september van 7.00u tot 19.00u plaats in het buitengebied tussen Nijmegen en Arnhem, met bijzondere optredens op sfeervolle locaties in intieme setting. De 22 podia voor het festival zijn kerken, dijkhuisjes, boomgaarden, waalstrandjes, boerderijen, een veerpont, landgoederen en buitenplaatsen. Alle (kinder)activiteiten en de 50 optredens, voorstellingen en voordrachten zijn gratis toegankelijk.


Twee nieuwe projecten voor theatermakers

Festival De Oversteek presenteert in de vooravond van de editie 2011 twee nieuwe projecten die het ambitieuze theatermakers ook in de toekomst mogelijk moet maken zich (verder) te ontwikkelen. Met deze 2 projecten hoopt Festival De Oversteek een bijdrage te leveren aan het mogelijk maken en ontwikkelen van interessante voorstellingen die door de cultuurbezuinigingen mogelijk dreigen te verdwijnen. Kijk voor meer informatie op www.festivaldeoversteek.nl.
 

 

Programma 22 podia

Struinen in Nijmegen Noord met ‘t IVN, Alex Roeka, Paulusma, Henk Koorn en Melle De Boer, Opera door Luc Ket samen met het Nijmeegs Studenten Orkest, Theatergroep Greppel, ME, Frank Antonie van Alphen en Awkward i, Claustrofonie, Kinderprogram atelier XieXie met ’Holy Smoly’ & Vrolijke Vreugde Stokken’, Net als in de film; mobiele fotostudio - laat je eigen oversteek portret maken. Poëziekoerier Marjolein Pieks, Theatergroep Catacombe speelt ‘FUCK DE STRALING’, Broodje Oversteek met producten uit de streek, Neeka (BE), Rascha Peper, Michiel Braam, Kapabel feat. Niels Broos, Dans van project 3x3, True Bypass (BE), Amariszi, Hobo’s Hope, ‘De Kom Van Het Dak Af Band’ speelt Rivierdroomland, een interactief kinder-muziektheater programma, BEU, A Song Journey, Paul van Kemenade en Wiro Mahieu begeleiden ‘2046’, Casper Adrien, Asfaltfeeën, Henk Boogaard, Brak, ‘Storytelling’, Rodaan Al Galidi, Marjolein Meijers, dans van Aafke De Jong met ‘Itch!’, Lieke Marsman, Theo Sieben, Marten De Paepe, The Strong and Silent Types, Songkitchen! Anne Soldaat en Maurits van de Westerik, Dennis Gaens, Tommy Ebben en P.F. Thomése.

 

Zie voor de locaties en aanvangtijden van bovenstaande optredens op de 22 podia in Slijk Ewijk, Lent, Nijmegen-Noord en Bemmel www.festivaldeoversteek.nl .

 

Het Wooninfomatiecentrum Waalsprong is tevens informatiecentrum van Festival De Oversteek. Hier is de programmakrant af te halen en een routekaart met timetable en plattegrond van ‘het festivalgebied’.

 

Festival De Oversteek is gratis toegankelijk.

 

Het Festival is mede mogelijk gemaakt dankzij: de gemeente Nijmegen, het Lira Fonds, de gemeente Overbetuwe, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabobank Coöperatiefonds, de Stichting voor Kunst en Cultuur Gelderland en GEM Waalsprong.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media