LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

22 november Informatieavond basisschool De Geldershof

Donderdag 6 Oktober 2011 | reacties 0
bestand-2322-geldershof

Op dinsdag 22 november houdt het team van basisschool De Geldershof in Lent een informatieavond. Deze avond is gericht op ouders die overwegen hun kind aan te melden voor De Geldershof. Leerkrachten en directie vertellen welke ideeën zij hebben over goed onderwijs en hoe dit er in de praktijk uit ziet. Ouders zijn aanwezig om toelichting te geven vanuit het ouderperspectief. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en het bekijken van de school.
Belangstellenden zijn vanaf 19.15 uur welkom. Om 19.30 uur start het

                                                                programma,  dat duurt tot ongeveer 21.15 uur.


Bijna vier jaar
De avond is met name bedoeld voor ouders van peuters die volgend schooljaar vier jaar worden, maar van wie de ouders nog geen schoolkeus hebben gemaakt. Ouders kunnen zich ook informeren door de website van de school te bezoeken.( www.degeldershof.nl). Het aanmeldingsformulier is via de website te downloaden. Ook kunnen ouders een afspraak met de directeur maken voor een informatief gesprek en een rondleiding door de school.
In maart gaat het team van De Geldershof beginnen met de inrichting van het nieuwe schooljaar, op basis van de aanmeldingen die op dat moment binnen zijn.

Centrale aanmelding
De aanmelding in de gemeente Nijmegen is centraal geregeld via een centraal aanmeldpunt. Ouders dienen aan te geven op welke school zij hun kind in willen schrijven via de website www.schoolwijzernijmegen.nl. Tijdens de informatieavond wordt ook nadere toelichting gegeven op de centrale aanmelding.

 

Opgeven
Belangstellenden kunnen zich per e-mail opgeven. Later in het schooljaar worden nog twee informatieavonden gehouden, namelijk op woensdag 18 januari en donderdag 19 februari 2012.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media