LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wonen en werken combineren

 

U zoekt een plek waar u wonen en werken kunt combineren. Waar uw onderneming de ruimte heeft om te groeien, waar uw creativiteit vruchtbare bodem heeft. In de Waalsprong zijn diverse mogelijkheden om wonen en werken te combineren.

 

Speciale woon-werk-woningen

Op daartoe geschikte plekken in de Waalsprong worden woningen gerealiseerd, die al rekening houden met uw wens. Op een benedenverdieping is bijvoorbeeld ruimte voor een praktijk of atelier. U bent niet ver van huis, want direct achter of boven uw werk- en ontvangstruimte liggen uw privé -vertrekken. In het bestemmingsplan is al rekening gehouden met bedrijfsactiviteiten aan huis.

 

Zelf een woning realiseren met werkruimte

Heeft u specifieke wensen voor danwel wonen, danwel uw bedrijfsruimte? Dan is het wellicht een idee om zelf uw woon- en werkruimte te ontwerpen en te bouwen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van CPO-projecten, waar u samen met toekomstige buurtgenoten uw woning én werkruimte realiseert. Maar mogelijkheden zijn er ook in speciale projecten, waar wij samen met u zoeken naar uw ideeën en die vorm geven in het stedenbouwkundig plan.

 

Woningen om met werken te combineren:

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media