LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Stelt - wonen tussen dorp en stad

 

In de Stelt proef je de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Met de Waal, de nieuwe Spiegelwaal, de dijken en de boten geniet je optimaal van wat het rivierlandschap te bieden heeft. Je woont er in de gezellige sfeer van het oude dorp Lent. De historische binnenstad van Nijmegen lonkt aan de overzijde. Wat meer kan deze plek je nog bieden?

 

Een heerlijke woning, die past bij je woonwensen en budget. Van patiowoning tot rijwoning, vrijstaand en tweekapper: er is voor ieder wat wils. De bouw van de woningen is begin 2016 gestart en zal gefaseerd slechts enkele jaren in beslag nemen.

 

Wonen aan de Waal Locatie

De Stelt ligt op een bijzondere locatie, tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe  Bemmelsedijk. De woonbuurt verbindt dorp en stad. Een ultieme plek om te genieten van het rijke rivierlandschap, met de gemakken van de gezellige binnenstad van Nijmegen binnen handbereik.

 

De Turennesingel verbindt de nieuwe wijken van Lent met de Prins Mauritssingel en de Waalbrug. Zij biedt ook de belangrijkste ontsluitingsweg voor de bewoners van de Stelt. Net als het noordelijker gelegen deel van de Turennesingel ligt deze weg ook in de Stelt aan het water. In de wijk zelf staan snelle verbindingen voor langzaam verkeer naar dorp, binnenstad en rivier centraal.  

 

Noord en Zuid

De ontwikkeling van De Stelt is opgedeeld in twee fasen: het noordelijk deel wordt als eerste gerealiseerd, de bouw is in volle gang. Sinds de werkzaamheden van de dijkteruglegging en de nieuwe Spiegelwaal gereed zijn, zie je goed hoe prachtig gelegen deze nieuwe woonbuurt ligt tussen dorp en stad.

 

De woningbouwontwikkeling in het zuidelijk deel wordt momenteel voorbereid; een stedenbouwkundig plan is in ontwikkeling. Er worden voornamelijk eengezinswoningen gebouwd, maar het gebied kent ook enkele locaties voor woontorens. Er komt een combinatie van koop- en huurwoningen. Verwachting is, dat de eerste woningverkoop in het voorjaar van 2017 op gang komt. Wilt u niets missen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief Waalsprong Actueel, dan blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!

 

 

spiegelwaal

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media