LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije-kavel type Vrije kavel

Vrije kavel Lentseveld / Murciastraat vrije-kavel Vrije kavel Vrije kavel Lentseveld / Murciastraat vrije-kavel Vrije kavel

Informatie

Project: Vrije kavel Lentseveld / Murciastraat »
Bouwnummer: 1
Adres: Murciastraat
Gebied: Lent »
Soort woning: Vrije-kavel
Type woning: Vrije kavel
Aantal kamers: 0
Kaveloppervlak: 402 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 169.493,- inc. Btw

Kaart

Beschrijving

Mooi ruim kavel aan de rechterzijde vrij gelegen aan een groene wadi. Tuinligging op het Westen. Er is veel vrijheid in architectuur. Daarvoor is een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn in de download 'beeldkwaliteitplan bouwkavels Lentseveld' samengevat.

Voor de wettelijke regels, meer gedetailleerde en de meest actuele informatie kun je de downloads onder aan deze pagina raadplegen

 

Het bouwplan moet verder voldoen aan bouwbesluit en WABO-wetgeving:

- Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO):

www.wetten.overheid.nl/BWBR0024779

- Bouwbesluit:

www.rijksoverheid.nl/bouwbesluit


Projectinformatie

Zelf bouwen aan één van de Lentse linten

In Lent krijg je de kans om je woning naar eigen inzicht te bouwen. Eindelijk een woning die echt helemaal aan alle wensen voldoet. Een slaapkamer op de begane grond? Een tweede badkamer voor de kinderen? Een schitterende tuinkamer? Het kan allemaal. Welke woonwensen je ook hebt: nú krijg je de kans ze waar te maken in een ideale woon- en leefomgeving.

 

Bouwkavels Lentseveld

De gezellige wijk Lentseveld ademt de sfeer van het oude tuindorp Lent. Aan de Murciastraat is nieuw kavelaanbod beschikbaar. Je krijgt er alle ruimte om een woning te bouwen die voldoet aan je persoonlijke ideeën en woonwensen. En dat op maar een paar minuten fietsen van Nijmegen-centrum.

 

De oppervlakte van de kavels varieert van ca. 335 tot 780 m2. Kavelprijzen vanaf  €137.819,- inclusief Btw.

 

Ruim aanbod aan voorzieningen

In de nabije omgeving vind je winkels, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang, cultuur, educatie, sportclubs en een ns-station.

 

Voor diverse zorgaanbieders kun je terecht in het Academisch Gezondsheidscentrum Thermion. Huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werk, diëtisten, een apotheek, jeugdtandarts, logopedisten, cesartherapeuten, verloskundigen en de thuiszorg van ZZG Zorggroep houden hier praktijk.

 

De natuur ligt naast de deur. Je loopt zó natuur- en recreatiegebied De Waaijer in voor een rondje met de hond, een picknick in het gras of nog lekker even hardlopen na je werk.

 

Informatie

Wil je meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon
024 - 329 8701, e-mail kavelwinkel@nijmegen.nl

 

Downloads

Onderstaande downloads verschaffen in grote lijnen inzicht in bebouwingsmogelijkheden, bouwproces en opbouw van de kosten van zelfbouw.

 

Situatieoverzicht

Kavelkaart

Prijzen en oppervlaktes

Bestemmingsplan

Beeldkwaliteitplan bouwkavels Lentseveld

Basishandboek zelfbouw

Omgevingsvergunning aanvragen

Aansluittarieven 2016

Informatieblad diverse bouwwerken

Bouwen met een architect


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media