LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Rijwoning type Type G

Grote Boel - Wonen in Grote Boel rijwoning Type G Grote Boel - Wonen in Grote Boel rijwoning Type G Grote Boel - Wonen in Grote Boel rijwoning Type G

Informatie

Project: Grote Boel - Wonen in Grote Boel »
Adres: Brink
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Type G
Aantal kamers: 0
Status: In Ontwikkeling
Prijs: vanaf € 250.000,-

Kaart

Beschrijving

Dit woningtype komt voor aan Brink. Kijk voor de ligging op de situatiekaart op de site.

 

Indeling

De woningen hebben een grootte van 136 m2. De kavelgroottes variëren van 138 tot 154 m2. De woningen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming op de begane grond, een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, een keuken aan de voorzijde, een toilet, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de vrij-indeelbare zolder. Qua dakvorm is er sprake van een langskap. De hoofdentree  bevindt zich bij deze woningen in de voorgevel. In de tuin wordt standaard een berging geplaatst. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad.

 

Meerwerk

De woningen worden aangeboden inclusief een fraaie greeploze keuken met vijf inbouwapparaten en sanitair van Villeroy & Boch, lijn Subway 2.0. Bij de verkoop van de woningen is er een uitgebreide lijst van meerwerkmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde, het samenvoegen van twee slaapkamers op de eerste verdieping, het aanbrengen een dakraam en/of dakkapel en extra kamers op de tweede verdieping. Zelfs een tweede badkamer op de zolderverdieping behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan het sanitair en tegelwerk geheel aangepast worden aan persoonlijke wensen. Wilt u nergens naar omkijken? Laat uw woning dan voorzien van een complete wand- en/of vloerafwerking. U kunt er dan direct na oplevering in.


Projectinformatie

Na de zomer start AM met de verkoop van de volgende fase in Grote Boel. Het gaat om totaal 70 nieuwbouw woningen met een grote variatie in architectuur en grootte.

 

De nieuwbouw woningen verrijzen in 9 verschillende woningtypes verdeeld over vijf locaties in het plan: Max Velthuishof, Grote Boel, Beauvoirhof, Brink en Laan.

 

In Grote Boel Fase 3 worden 10 verschillende soorten woningen ontwikkeld, verdeeld over 5 locaties:
 

  • Grote Boel – Typen A, B en C
  • Max Velthuishof – Typen A en B
  • Beavoirhof – Typen D, E, F en G
  • Brink – Typen G, I en J
  • Laan – Typen E en H

Prijsklasse: € 210.000 - € 300.000 v.o.n. 

 

Voorinschrijven
Na de succesvolle verkoop van de eerste twee fasen krijgt u nu al de kans zich in te schrijven als geïnteresseerde voor deze nieuwe fase via de website www.woneningroteboel.nl. U krijgt dan als eerste bericht wanneer de woningen daadwerkelijk in verkoop gaan. De start verkoop wordt verwacht in september 2016.


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media