LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type hoekwoningen

Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen Grote Boel - De Brink hoekwoning hoekwoningen

Informatie

Project: Grote Boel - De Brink »
Bouwnummer: 51
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: hoekwoningen
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 139 m2
Kaveloppervlak: 258 m2
Inhoud: 522 m3
Status: Beschikbaar
Prijs: € 286.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

Woning wordt standaard uitgebouwd met 1.2 meter.

SIMONE DE BEAUVOIRSTRAAT
4 Hoekwoningen type D1 - D2 - D5
De hoekwoningen aan de Simone de Beauvoirstraat zijn royaal. De begane grond is ruim met een living voorzien van vloerverwarming en open keuken. Onder de trap komt een handige kast voor extra opbergruimte. De kamer is tuingericht. Met de glazen achterpui en de twee openslaande deuren betrekt u de tuin bij uw kamer en heeft u veel lichtinval in uw woning. Op de verdieping komen 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een vaste trap naar de ruime zolder die als 4e slaapkamer of hobbyruimte kan worden ingericht. Alle hoekwoningen in cluster 2 zijn voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein. Bouwnummers 84, 89 en 90 beschikken zelfs over twee parkeerplaatsen op eigen terrein!


Keuken en Sanitair
Iedere woning wordt zeer compleet afgewerkt met een luxe, complete keuken en Villeroy & Boch tegels en sanitair. Deze zijn natuurlijk geheel aan uw eigen smaak aan te passen.

Meerwerkopties:
Wonen is hoogstpersoonlijk. Iedereen geeft een andere invulling aan de indeling en inrichting van een woning. De woningen in plan De Brink bieden u de mogelijkheid om de woning uit te voeren zoals u dat voor ogen heeft. Er zijn diverse opties en varianten waarmee u uw nieuwe woning geheel naar wens kunt laten uitvoeren.

Hoogwaardig en duurzaam:
Naast de uitgebreide keuze uit indeling en uitvoeringsmogelijkheden die wij u bieden, hebben alle woningen in De Brink een overeenkomstige plus. Ze worden gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen. Een garantie voor jarenlang onbezorgd wooncomfort.

Projectinformatie

Start Bouw: januari 2017

RUST - GROEN - LEKKER WONEN IN OOSTERHOUT
Wonen in plan De Brink te Oosterhout is wonen op een zeer bijzondere locatie. Zeg maar gerust op één van de mooiste plekjes van de regio. Oosterhout is een gemoedelijke woonplaats. De ideale locatie tussen de natuur en de stad. De Brink is een woonwijk met een ruime variatie aan woningen. Een mooie woonomgeving voor jong en oud. De Brink is ruim van opzet, heeft aangenaam veel groen en biedt volop parkeervoorzieningen.

DE WONINGEN:

VEEL HUIS VOOR UW GELD
Alle woningen in De Brink hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. U koopt hier heel veel huis voor uw geld. Comfortabel wonen voor een betaalbare prijs.

6 TWEEKAPPERS AAN DE KAREL GLASTRA VAN LOONSTRAAT
Aan de Karel Glastra van Loonstraat in De Brink worden 6 schitterende en zeer royale twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Ideale gezinswoningen met voldoende ruimte en een ruime tuin. Naast de uitgebreide keuze uit indeling en uitvoeringsmogelijkheden die wij u bieden, hebben alle woningen in De Brink een overeenkomstige plus. Ze worden gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen. Een garantie voor jarenlang onbezorgd wooncomfort.

13 SCHITTERENDE RIJWONINGEN AAN DE SIMONE DE BEAUVOIRSTRAAT
Aan de Simone de Beauvoirstraat bouwen wij 13 ruime gezinswoningen, verdeeld in hoekwoningen en tussenwoningen. Gelegen aan een ruime straat met veel groen en elke woning beschikt over een diepe tuin met een eigen parkeerplaats en een berging. Ideale woningen waar u jarenlang onbezorgd in kunt wonen op een fijne locatie.

10 RIJWONINGEN AAN DE BRINK
Aan de Brink worden schitterende rijwoningen gebouwd in diverse typen. Ideale en ruime gezinswoningen in een fraaie stijl, met een ruime tuin en op een prachtige locatie. Een prima vertrekpunt om lekker te wonen.

8 FRAAIE TWEEKAPPERS EN 3 RIJWONINGEN AAN DE HEINRICH BÖLLSTRAAT
Aan de Heinrich Böllstraat worden 8 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Royale gezinswoningen in een fraaie stijl, met een ruime tuin en op een prachtige locatie. Ruimte om te wonen zoals u dat wenst.

Meer informatie



Schrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media