LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type boelse-hof-hoek-type-d

Grote Boel - Boelse Hof hoekwoning boelse-hof-hoek-type-d Grote Boel - Boelse Hof hoekwoning boelse-hof-hoek-type-d Grote Boel - Boelse Hof hoekwoning boelse-hof-hoek-type-d Grote Boel - Boelse Hof hoekwoning boelse-hof-hoek-type-d Grote Boel - Boelse Hof hoekwoning boelse-hof-hoek-type-d

Informatie

Project: Grote Boel - Boelse Hof »
Bouwnummer: 21
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: boelse-hof-hoek-type-d
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 133 m2
Inhoud: 332 m3
Status: In Optie
Prijs: € 270.605,-

Downloads

Beschrijving

Dit bouwnummer wordt standaard uitgevoerd met onderstaande meerwerk:
- Fundering t.b.v. later te realiseren uitbouw achtergevel (diep 1.8 m1)
- Buitenkraan aan de achtergevel
- Aansluitpunt voor een ligbad
- Extra wandcontactdoos op zolder ten behoeve van een condensdroger

Type D zijn alle hoekwoningen in het leuke en kindvriendelijke hofje. Net zoals type A hebben ook deze zes hoekwoningen een zijerker en een woningbreedte van 5,7 meter. Verschillen met type A zijn er ook. Type D heeft de entree wél in de voorgevel en heeft op de eerste en tweede verdieping dezelfde indeling als de rijwoningen van Boelse Hof. Dus in de basis 3 slaapkamers, een afgewerkte badkamer en een vrij indeelbare zolder. De woningen zijn uitgerust met een complete afgewerkte keuken en hebben een woonoppervlakte van 133 m2.

Projectinformatie

Bouw gestart

GROTE BOEL, FANTASTISCH GELEGEN AAN DE OOSTERHOUTSE PLAS.
De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas: dat zijn de inspiratiebronnen van Grote Boel, het plan waarin Boelse Hof ligt. Het resultaat: een dorpje met statige villa’s en huizen met fraaie dorpse architectuur. De tuinen zijn groot, er is veel openbaar groen én Grote Boel ligt aan de Oosterhoutse Plas. Wát een fijn thuis!

WINKELS, SCHOLEN EN SPORTCLUBS, ALLES IS ER AL
Grote Boel sluit direct aan op de bestaande wijken De Elten en de Boomgaard. Ideaal! Alle voorzieningen zijn er al. Er is een Albert Heijn in de buurt, samen met wat andere winkels en horeca. En dan is er natuurlijk De Klif: dé ontmoetingsplek voor de wijk. Hier kun je sporten en een avondje naar het theater. De Klif heeft ook een school, kinderopvang en een bibliotheek. Zelfs voor een aantal zorgvoorzieningen kun je hier terecht. En voor de keren dat je ’big time’ wilt shoppen of uitgaan: met een kwartiertje fietsen zit je in hartje Nijmegen.
 
GROTE BOEL: EEN RIJK VERLEDEN
Grote Boel heeft een rijke geschiedenis. Het gebied heeft een Middeleeuws landschap met een open groen karakter en een eigen, opvallende structuur die fraai is verwerkt in de landschapsinrichting. Kijk maar eens naar de Griftdijk, de Ressense Wal en de Boelse Hof. De geschiedenis en de cultuurhistorische elementen vormen de inspiratie voor de ontwikkeling van de wijk Grote Boel. De vele historische elementen geven het gebied een unieke structuur en identiteit en bieden mooie aanknopingspunten voor het stedenbouwkundig plan.
 
BOERDERIJ GROTE BOEL
Op de grens van Lent, bij de Ressense Wal, lag vroeger een gebouw met de naam De Groote Boel. De naam van de nieuwe woonbuurt is een eerbetoon aan deze oude boerderij. De naam De Boel is afgeleid van het kasteel dat vroeger op de plek stond van de Ressense Wal. Dit historische landgoed werd vermoedelijk omringd door een slotgracht. De funderingen van boerderij De Groote Boel zijn nog zichtbaar. Op deze symbolische plek worden misschien de restanten van de boerderij zichtbaar gemaakt. Een plek met veel groen en een fantastisch uitzicht op de Oosterhoutse Plas.
 
ENORM GEVARIEERD, DUS GENOEG TE KIEZEN. De breedte van de tussen- en eindwoningen varieert 5,40 tot 5,70 meter. Alle rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde indeling. Dus welk huis je ook kiest, overal kom je binnen in de heerlijk lichte woonkamer met open keuken. Via de schuifpui in de achtergevel wandel je zo de tuin in. Achterin de tuin staat een houten berging: ideaal voor bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap. De berging is veelal bereikbaar via het achterpad.

Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media