LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken.

 

 

Bouwkavels Lentseveld

De gezellige wijk Lentseveld ademt de sfeer van het oude tuindorp Lent. Aan de Murciastraat is nog één kavel beschikbaar. Je krijgt er alle ruimte om een woning te bouwen die voldoet aan je persoonlijke ideeën en woonwensen. En dat op maar een paar minuten fietsen van Nijmegen-centrum.

De oppervlakte van de laatste nog beschikbare kavel bedraagt 402m2. Kavelprijs  €169.493,- inclusief Btw.

 

woning plant je vlagPlantjevlag

Wie aan zelfbouw in de Waalsprong denkt, kan niet meer om Plantjevlag heen. Dit voormalig tuindersgebied van Lent is de afgelopen jaren toneel geworden van bijzondere bouwvormen voor particulieren. De wijk bood plek voor maar liefst 200 zelfbouwers die durfden te denken én te doen buiten te gebaande paden. Op dit moment zijn er geen vrije kavels meer beschikbaar op deze locatie.

 

 

Riante kavels in landschapspark De Waaijer

Je droomhuis midden in park Waaijenstein? Aan de Van Boetzelaerstraat zijn  14 royale kavels beschikbaar die grotendeels naar eigen ideeën zijn vorm te geven. De ligging van de vrije kavels is uniek; het park tot in je achtertuin! Wonen in park Waaijenstein betekent wonen met veel groen, rust en ruimte. En met Landgoed Oosterhout van een heuse 21e eeuwse Baron om de hoek geeft dat wel aan dat wonen aan de Van Boetzelaerstraat wonen op stand is! De grootte van de nog beschikbare kavels varieert van 658 tot 977 m2. Prijzen vanaf € 300.000,-- incl. Btw.

 

 

Wonen aan de mooiste plas van Nijmegen? Dat kan ook!  Aan de zuidzijde van de Zandse plas worden 17 royale kavels aangeboden. Het gebied kenmerkt zich door zijn landschappelijke karakter met een afwisseling van natuur en water in combinatie met diverse recreatieve mogelijkheden. De kavels zijn uniek gelegen direct grenzend met de achtertuinen aan 18 hectare open water en hebben een afmeting van tussen de 920 m2 en 1066 m2. Kortom: een plek waar je van het leven geniet!

 

 

Zelf bouwen in Grote Boel

Grote Boel grenst aan de toekomstige Oosterhoutse plas. Aan de buitenrand van de buurt aan de Karel Glastra van Loonstraat is ruimte voor maximaal acht bouwpercelen. Twee kavels zijn gelegen aan de  Ressense Wal met uitzicht over de Oosterhoutse Plas en de andere zes zijn gesitueerd aan de nieuwe watersingel aan de oostzijde. De grootte van de nog beschikbare kavels varieert van 453 tot 644 m2.

 

 

Binnenkort in verkoop:

Nieuw aanbod Plantjevlag

Op de hoek Vossenpelssestraat/Laauwikstraat is half april 2017 weer nieuw kavelaanbod beschikbaar. Wil je kans maken om zelf of samen te bouwen op deze plek tegenover Park Lingezegen? Laat je gegevens dan achter bij de Kavelwinkel of kom langs op de Woonbeurs Nijmegen op 15 april van 11-15 uur in De Vereeniging in Nijmegen.

 

Op dit moment wordt een studie gedaan naar een tweede locatie in de Vossenpels voor zelfbouwers, ten noorden van het projectgebied Plantjevlag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

 

kavelwinkelDe Kavelwinkel

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Dan bent u harte welkom in de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met het zelfbouwproces, dan informeren we u graag over het stappenplan om uw eigen bouwplan te realiseren. De Kavelwinkel Nijmegen is gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media